asyan.org
добавить свой файл
1
1. ЗАПОВНЕНА АНКЕТА
2. АНКЕТА ШЕНГЕН З ПІДПИСОМ ТУРИСТА (підпис в 2-місцях).
3. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ
 
• термін дії не менше 3- міс з дня закінчення поїздки;
паспорт новий, якщо були попередні поїздки в країни Шенгену, тоді потрібно надати копію старого паспортa;
• 2-й діючий паспорт також надається в оригіналі в консульство;
• наявність 2 чистих сторінок;
• продовжені паспорти не приймаються.


ОБОВ'ЯЗКОВО! Для дітей свій проїзний документ!


4. ВНУТРІШНІЙ ПАСПОРТ (копія всіх сторінок з відмітками)
5. КОЛЬОРОВІ ФОТОГРАФІЇ (2шт. розмір 3,5 х4, 5 на білому фоні, 80% обличчя, фотографії не повинні бути використані в інших візах, зроблене протягом останніх 3 місяців)
6. Документи про сімейний стан (св-во про шлюб, розлучення, смерть)
7. ФІНАНСОВА ГАРАНТІЯ
• довідка з банку про наявність рахунку - не менше 1000 євро в будь-якій валюті + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову
або
• тревел Чеки на суму не менше 600 євро
або
• СПОНСОРСТВО
У випадку, якщо поїздку туриста фінансують інші особи - надається повний пакет документів на особу, яка фінансує поїздку, а також копії документів підтверджують спорідненість (не родичі фінансувати не можуть).
До такого листа додається:
 
• нотаріально оформлене спонсорство + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• фінансова гарантія особи, що оплачує поїздку (довідка з роботи та / або рахунок в банку не менше 2000 євро в будь-якій валюті) + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• копія внутрішнього паспорта цієї особи;
8. ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ. Копія АВІАКВИТКА (якщо Ви купили його самостійно)
9. КОПІЇ ДОКУМЕНТІВ Про НЕРУХОМОСТЬ (якщо не було попередніх шенгенських віз або при зарплаті менше 2000 грн / міс) + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову
 
ДОДАТКОВО:
 
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРАЦЮЮЧИХ
ДОВІДКА З МІСЦЯ РОБОТИ + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову
Оформляється на фірмовому бланку з вказаними:
• займаною посадою, заробітною платою, адресою, телефоном;
• обов'язкова фраза про те, що на час відпустки (повинні бути вказані чіткі дати відпустки або поїздки) заробітна плата і посада зберігаються.
Якщо турист працює директором або головним бухгалтером, то він не може підписати собі довідку, це повинен зробити заступник.
Увага! Довідки зазвичай перевіряються (продзвонюються) Консульським відділом Посольства.
 
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ
• копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• копія свідоцтва платника податків + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• довідка про доходи за останній квартал з податкової інспекції з мокрою печаткою + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
 
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ
(Подорожуючих без батьків або з одним з батьків)
ОБОВ'ЯЗКОВО! Для дітей свій проїзний документ!
• Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу з печаткою, обов'язкова фраза про те, що школа не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період) + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• Копія свідоцтва про народження + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• Нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини-для дітей, які подорожують без батьків або з одним з батьків - нотаріально завірений дозвіл від другого батька на поїздку з вказанням супровідної особи (оформляється в державній нотаріальній конторі при наявності свідоцтва про народження дитини і паспорта батьків) + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• Копія внутрішніх паспортів (всіх сторінок) батьків дитини
 
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
• Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу з печаткою, обов'язкова фраза про те, що заклад не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період) + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову
 
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ
• Копія пенсійного посвідчення + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову;
• Довідка про розмір пенсії з розбивкою за останні 6 місяців + переклад на одну з офіційних мов Бельгії або англійську мову